Burgemeester Brok wil weten hoeveel mensen via internet gemeenteraad volgen

16 februari 2016
Burgemeester Brok wil weten hoeveel mensen via internet gemeenteraad volgen

DORDRECHT – De burgemeester van Dordrecht, Arno Brok, is benieuwd hoeveel mensen de gemeenteraad volgen via de uitzendingen op de gemeentelijke website.

Hij maakte dinsdagmiddag enige opmerkingen om te testen hoeveel luisteraars en kijkers hij heeft. Dat deed hij bij de verwelkoming van 25 leerlingen van groep acht van de Bogermanschool. Ze kwamen het Stadhuis bewonderen en volgden de raadsvergadering vanaf de publieke tribune.

Brok had onder de leerlingen Lucas van Steensel ontdekt, de zoon van oud-wethouder Dion van Steensel. Hij sprak de hoop uit dat Lucas ook nog eens in de gemeenteraad zou willen komen. Dat kan vanaf het achttiende levensjaar.

De vergadering duurde nog geen zeven kwartier en dat vond Brok in het Stadhuis ook een prestatie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.