Dordtse Historische Kalender vermeldt al 57 gebeurtenissen voor de toekomst

28 februari 2010

DORDRECHT - De Dordtse Historische Kalender begon, bij de lancering op 16 januari, met twintig historische feiten naar de toekomst vertaald. Inmiddels is het aantal vermeldingen gegroeid naar 57. Deze week werd de kalender nog positief belicht in het juryrapport voor de erfgoedprijs, die Dordrecht in perscentrum Nieuwspoort kreeg. Erfgoedcentrum diEP, voorheen Stadsarchief, maakte het unieke burgerinitiatief mogelijk, zo schreef de jury in het rapport. Ad De Dordenaar en de Volkskrant namen de opmerking over de Dordtse Historische kalender  mee.

Op de kalender is voor 2010 de eerste datum die wordt genoemd 30 april. dan is het precies een kwart eeuw geleden dat de manifestatie Dordt in Stoom begon.

Zie meer op www.dordtsehistorischekalender.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.