Een schoon Dordrecht is Beter Voor Dordt

17 februari 2016 door Hennie van der Zouw
Een schoon Dordrecht is Beter Voor Dordt

DORDRECHT -  Op zaterdag 30 januari heeft Beter Voor Dordt in samenwerking met Tony Bruys een prikactie uitgevoerd in de binnenstad en zwerfvuil opgeruimd. Met z'n tienen is er in een paar uur tijd 15,3 kilo vuil opgeruimd. De opbrengst bestond onder andere uit peuken, flyers, kroonkurken, stukjes ballon, kassabonnen, plastic doppen, batterijen en kapotte paraplu's.

Beter Voor Dordt had een prijs aan deze zwerfvuilactie gekoppeld. De persoon die het dichtst bij het gewicht van het opgeruimde zwerfafval zat, krijgt twee bioscoopkaartjes. Langs deze weg wil Beter Voor Dordt mevrouw Vd Endt feliciteren. Met 5 kilo zat u het dichtst bij onze opbrengst en wint u twee kaartjes voor een film in de nieuwe bioscoop Kinepolis, die op 17 februari a.s. opent.

Beter Voor Dordt pakt door in Sterrenburg met NLdoet
Op zaterdag 12 maart tussen 12:00 en 15:00 uur vervolgt Beter Voor Dordt deze zwerfvuilactie in en nabij Winkelcentrum Sterrenburg. Samen met de Sterrenburgers gaan zij met deze NLdoet-klus de strijd aan tegen zwerfafval.

Sterren uit de wijk Sterrenburg kunnen zich hiervoor aanmelden als vrijwillig(st)er bij http://klussen.nldoet.nl

Ook telefonisch via 06-12136276 en natuurlijk via e-mail info@betervoordordt.n1 . Voor gratis materialen, zoals afvalgrijper en vuilniszakring kan iedere ster  vrijwillig(st)er zich inschrijven als Doorpakker in het Duurzaamheidscentrum Weizigt. (Zie info op http://www.weizigt.nl).

Contactpersoon:
Donnie Greve d.greve@betervoordordt.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.