Even geen theater van Patrizia Filia

01 januari 2011

DORDRECHT -Een talentvol en actief theatermaakster van Dordtse bodem, Patrizia Filia, stopt enige tijd met dit werk en gaat de blik op een opleiding richten. Het bestuur van de stichting maakt dit op de volgende manier bekend:

De komende twee jaar gaat artistiek leider en theatermaker Patrizia Filia een opleiding volgen die al haar tijd in beslag zal nemen. Hier uit vloeit voort dat ze de komende tijd geen theaterproducties zal kunnen doen.

Tijdens en na haar studie zal zij zich bezinnen over haar werk bij Stichting de LuiaardVrouwe. En wij als bestuur hopen dan ook dat zij de draad weer zal oppakken.

Indien u kennis wilt nemen van haar werk tot nu toe, dan kunt u de websiteraadplegen.

Mocht u in de gelegenheid zijn dan kunt u wel vanaf 8 januari 2011 een voorstelling bijwonen van haar theaterstuk "Medea". Dat zal opgevoerd worden in Montevideo, Uruguay.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen we u op de hoogte brengen.

Rest ons u een, ondanks barre tijden in de kunst, succesvol 2011 toe te wensen.

Het Bestuur en Patrizia Filia
www.deluiaardvrouwe.nl

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.