Nieuwe aannemer voor groenonderhoud

18 februari 2016 door Hennie van der Zouw
Nieuwe aannemer voor groenonderhoud

DORDRECHT - Hoveniersbedrijf A-Garden onderhoudt de komende drie jaar het groen in de openbare ruimte in Wielwijk, Crabbehof en Zuidhoven. Nieuw bij dit contract is dat de gemeente Dordrecht A-Garden ook vraagt om bewoners te betrekken bij het beheer en onderhoud van groen in de wijk. Zij doen dit onder de naam: 'De wijk, dat zijn wij!'

A-Garden is elke werkdag actief in de wijk. "Daardoor zijn we makkelijk aanspreekbaar voor bewoners",  legt projectleider Arnoud Overbeeke van A-Garden uit. "Hebt u ideeën over de openbare ruimte? Of wilt u graag samen met uw buren zelf een stuk groen onderhouden? Kom dan langs op onze spreekuren of neem contact op via de Facebookpagina."

Spreekuur
Het eerste spreekuur van A-Garden is op woensdag 2 maart in wijkcentrum Nieuwe Schoof. Woensdag 9 maart is het spreekuur in wijkcentrum De Admiraal. Het spreekuur is van 10.00 uur tot 11.00 uur.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.