Doorstart Ontmoetingsochtenden voor Vrijwilligers

19 februari 2016 door Hennie van der Zouw
Doorstart Ontmoetingsochtenden voor Vrijwilligers

DORDRECHT - Ook in 2016 organiseert het Vrijwilligershuis Drechtsteden weer ontmoetingsochtenden in het pand op de Spuiweg 93 in Dordrecht, om vrijwilligers uit allerlei organisaties de gelegenheid te geven elkaar informeel te ontmoeten. 

Doorstart
Na een proef met 3 ontmoetingsochtenden voor vrijwilligers in 2015 heeft het Vrijwilligershuis Drechtsteden het groene licht gekregen om hier in 2016 mee door te gaan. Aan het einde van iedere maand zal een ontmoetingsochtend worden georganiseerd. Het eerste uur is als gewoonlijk bedoeld om elkaar informeel te ontmoeten. Nieuw is dat het laatste uur gebruikt wordt om over een bepaald onderwerp gedachten/ervaringen/ideeën uit te wisselen. Het gesprek kan bijvoorbeeld gaan over de rechten en plichten van vrijwilligers, onkostenvergoeding of waarom men vrijwilligerswerk doet. En ... vrijwilligers kunnen zelf ook onderwerpen inbrengen.

Wanneer
De eerstvolgende bijeenkomst is op vrijdag 26 februari en daarna op elke laatste vrijdagochtend van de maand. De ochtenden starten om 09.30 uur en zijn om 11.30 uur afgelopen. Een medewerkster van het Vrijwilligershuis en een vrijwillige gastvrouw zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en het gesprek te leiden. Deze ochtenden vinden plaats bij het Vrijwilligershuis Drechtsteden, Spuiweg 93 in Dordrecht. Voor meer informatie kan men terecht op de website: www.vrijwilligershuisdrechtsteden.nl of bellen via telefoonnummer 078 2000223.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.