Michiel van der Vlies nieuwe bestuurder MEE Plus Groep

19 februari 2016 door Hennie van der Zouw
Michiel van der Vlies nieuwe bestuurder MEE Plus Groep

DRECHTSTEDEN - Michiel van der Vlies wordt de nieuwe bestuurder van MEE Plus Groep. Hij volgt met ingang van 1 mei de huidige bestuurder Hans Blom op. Michiel van der Vlies is een ervaren bestuurder die op dit moment werkzaam is als wethouder Maatschappelijke ondersteuning, jeugd, onderwijs en dienstverlening in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. De Raad van Toezicht van MEE Plus Groep is blij met zijn komst en verwacht dat onder zijn bestuur de continuïteit van MEE Plus uitstekend geborgd is, gelet op de complexe veranderingen die vanuit de externe omgeving op MEE afkomen.

Afscheid van Hans Blom
Na een geslaagde uitvoering van de opdracht om in de periode 2014 – 2016 het transitieproces van de maatschappelijke ondersteuning van kwetsbare mensen met een beperking goed te laten verlopen, neemt Hans Blom nu afscheid van MEE. Hij draagt met plezier het bestuur over aan Michiel van der Vlies. De Raad van Toezicht bedankt Hans Blom voor zijn jarenlange onafgebroken inzet voor MEE Plus Groep en MEE NL (voorheen MEE Nederland).

MEE Plus Groep
MEE is er voor mensen die moeilijk leren, een lichamelijke of verstandelijke beperking, autisme, chronische ziekte of niet-aangeboren hersenletsel hebben. MEE-consulenten ondersteunen bij het helder krijgen van de vragen en het zoeken naar oplossingen voor nu en in de toekomst. Ook het sociaal netwerk wordt hierbij betrokken. In een aantal gemeenten maken medewerkers van MEE deel uit van het jeugdteam of sociaal team.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.