Inbreker loopt tegen de lamp

22 februari 2016 door Hennie van der Zouw
Inbreker loopt tegen de lamp

DORDRECHT - Een 26-jarige Dordtenaar is zaterdag 13 februari aangehouden op verdenking van diefstal van diverse goederen uit schuren van een ouderencomplex aan de Bleijenhoek. De politie kwam de man op het spoor na een tip die agenten naar de vermoedelijke buit leidde.

Agenten doorzochten op aangeven van een tipgever een woning in Dordrecht en vonden allerlei vermoedelijk gestolen goederen waaronder boormachines, zaagmachines, schuurmachines een opoefiets en een laptop. Verder onderzoek leidde naar nog drie verdachten. De Dordtenaren van 19, 27 en 42 jaar zijn ook aangehouden. Een deel van de gestolen goederen is inmiddels aan de eigenaren teruggegeven.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.