Premieres van twee Oscarwinnaars bij The Movies deze week

29 februari 2016 door Hennie van der Zouw
Premieres van twee Oscarwinnaars bij The Movies deze week

DORDRECHT -  Actrice Brie Larson heeft dit jaar de Oscar gewonnen voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol. Zij speelt Ma in het indringende drama Room.

Deze film is vanaf donderdag 3 maart te zien in The Movies Dordrecht. Ma wordt al jaren gevangen gehouden in een kleine schuur samen met haar 5-jarige zoontje Jack. Ze doet er alles aan om hem zo normaal mogelijk groot te brengen. Maar nu hij ouder wordt, gaat dat niet meer. Ze verzinnen een ontsnappingsplan.

Met succes, maar dan blijkt dat leven in de echte wereld look allesbehalve gemakkelijk is.

Verder is er de Dordrecht première van The Big Short. (Zie trailer hieronder) Ook deze film won een Oscar, voor het Beste Script. Het verhaal gaat over de excentrieke Michael Burry (Oscarnominatie voor Christian Bale), een Amerikaanse fondsmanager die in 2005 ontdekt dat de enorme winsten in financiële markt gebaseerd zijn op slechte hypotheekleningen. Hij begint te beleggen op de kans dat de huizenmarkt in elkaar gaat storten. We weten inmiddels hoe veel gelijk hij heeft gekregen. Deze comedy laat zien hoe spannend en keihard het er toen in de financiële wereld aan toe ging.

Voor meer info en vertoningstijden, check www.themoviesdordrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.