Fokko van der Straaten is het fotograferen nog niet verleerd

02 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Fokko van der Straaten is het fotograferen nog niet verleerd

DORDRECHT - Fokko van der Straaten, oud-columnist met een fotocolumn op Dordrecht.net gaat natuurlijk gewoon door met fotograferen. Dat blijkt op zijn Facebookpagina, waar de laatste tijd weer een groot aantal nieuwe en vooral prachtige foto's zijn verschenen.

Bijivoorbeeld een hele serie foto's van het gebouw van Kiniepolis, echt op zijn Fokko's gefotografeerd, met veel oog voor de kunstzinnige maar vooral strakke vormgevingen. Prachtige doorkijkjes over het water. Zie hieronder voor een kleine selectie.

Ook een groot aantal foto's van de oude binnenstad van Dordrecht, met onder andere de Pieter Boele aan de kade.

Ook fotografeerde Fokko het gerenoveerde gebouw van de Post op zijn geheel eigen wijze.

Foto's: Fokko van der Straaten.

Zie voor nog meer foto's: De website van Fokko.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.