Politie zoek man en vrouw die pincodes en passen van winkelende vrouw stelen

08 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Politie zoek man en vrouw die pincodes en passen van winkelende vrouw stelen

DORDRECHT -  Een man en een vrouw weten op gewiekste wijze de pincodes en passen van een winkelende oudere vrouw te stelen. Wie herkent deze dieven?

Afgelopen zomer doet een 70-jarige vrouw boodschappen bij Albert Heijn en Kruidvat op het Admiraalsplein in Dordrecht. Ze weet niet dat een man en een vrouw  haar nauwlettend in de gaten houden en haar pincode afkijken wanneer ze haar boodschappen betaalt.  Als ze klaar is haalt de vrouw haar kleinkind van school. Wanneer zij staat te wachten duikt er een stel op met een kaart. De behulpzame vrouw wijst het stel, dat een andere taal spreekt, vriendelijk de weg. Ondertussen worden haar pinpassen gestolen.

Later die dag wordt er geld van haar rekeningen afgehaald. De vrouw is erg ontdaan van de diefstal en heeft maanden later nog steeds last van de gebeurtenissen. De politie wil dit duo graag aanhouden. Herkent u de man en/of de vrouw?

Klik hier voor meer info en de foto's.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.