Al ruim 50 klussen tijdens NLdoet in Dordrecht

09 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Al ruim 50 klussen tijdens NLdoet in Dordrecht

DORDRECHT - Voor de landelijke vrijwilligersactie NLDoet zijn in Dordrecht al 55 activiteiten aangemeld. Tijdens deze actie voeren mensen vrijwillig klussen uit. NLdoet vindt komende vrijdag en zaterdag plaats.

Voor de meeste activiteiten worden nog deelnemers gezocht. Er worden onder meer bloembakken gemaakt, gebouwen geverfd en tuintjes opgeknapt. Wethouder Van der Linden bezoekt vrijdagochtend Duurzaamheidscentrum Weizigt. Net als vorig jaar doen daar medewerkers van een bedrijf vrijwilligerswerk

NLdoet wordt georganiseerd door het oranje Fonds en heeft als doel het stimuleren van vrijwilligerswerk.

De koninklijke familie kiest ook ieder jaar een activiteit uit. In 2013 hielpen de leden bij duurzaamheidscentrum Weizigt. Kijk hieronder dat bezoek nog eens terug.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.