Jeroen Put nieuwe voorzitter Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden en prijsuitreiking CJBd’er van het jaar-verkiezing

03 juli 2013
Jeroen Put nieuwe voorzitter Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden en prijsuitreiking CJBd’er van het jaar-verkiezing

DRECHTSTEDEN - Huidige CJBd-voorzitter Sandra Sardjoepersad draagt maandag 8 juli onder leiding van Rob van den Besselaar (bedrijfsadviseur KvK Rotterdam) de voorzittershamer over aan nieuwe voorzitter Jeroen Put. “Na 4,5 jaar voorzitter te zijn geweest van de netwerkorganisatie Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden (CJBd) is het tijd dat iemand anders de scepter mag gaan zwaaien binnen het bestuur”, aldus vertrekkend voorzitter Sardjoepersad. “Ik wens Jeroen hetzelfde succes en plezier bij het CJBd als dat ik heb ervaren”.

DOV helpt CJBd aan nieuwe voorzitter
Jeroen Put is een echte Dordtenaar en sinds vorig jaar zelf ook jong ondernemer: “Ik kende het CJBd niet, maar werd er door Anneke Maagdenberg, bestuurslid bestuurslid (en recent ook voorzitter) van de Dordrechtse OndernemersVereniging (DOV) gewezen op de vacature van CJBd-voorzitter.” Na het bijwonen van de CJBd-bijeenkomst raakte Jeroen PutJ enthousiast en tijdens een gesprek met twee –ook vrij nieuwe maar vooral ook gedreven- bestuursleden heeft hij de beslissing genomen om voor het voorzitterschap te gaan. “Jonge Ondernemers zijn een mooie doelgroep en ik zie veel kansen en mogelijkheden om van het CJBd een succesvol platform te maken, waar jonge ondernemers kennis kunnen opdoen en kennis kunnen delen”, aldus Jeroen Put. “Komende periode wil ik gebruiken om de leden te leren kennen, gesprekken te voeren met sponsoren en andere partijen die zich ook op jonge ondernemers richten, zodat we krachten kunnen bundelen!”

CJBd’er van het jaar 2013-verkiezing
Vanavond wordt ook de winnaar van de ‘CJBd’er van het jaar 2013’-verkiezing bekend gemaakt! Genomineerd zijn Heike Elsermann van Recht-Vooruit, Jaco Brouwer van Mijn Budgetcoach, Werner Kelder van Kelder Advies en bemiddeling en Fabio Manzione van Fabarazzi Photography & Focomp.

De jury bestaat uit Rob van den Besselaar (KvK Rotterdam), Martin Schipper (winnaar 2012) en het CJBd-bestuur. Zij staan voor de moeilijke taak de winnaar te selecteren. “De genomineerden zijn alle vier kanjers en verdienen allemaal de titel CJBd’er van het jaar. Dat maakte het kiezen van de winnaar extra moeilijk, maar we zijn eruit gekomen!” aldus juryvoorzitter en avondvoorzitter Rob van den Besselaar van de Kamer van Koophandel in Rotterdam. Martin Schipper (van Ideko interieurbouw) is de winnaar van 2012 en zal de wisselbeker overhandigen aan de winnaar van 2013, die naast een oorkonde ook een platform aan publiciteit wint.

Barbecue, borrelen en netwerken in Bellevue Groothoofd
Leden, niet-leden, sponsoren en geïnteresseerden zijn van harte welkom om de avond bij te wonen. Na alle feestelijke formaliteiten kan er geborreld, gebarbecued en genetwerkt worden in het sfeervolle Bellevue Groothoofd hotel culinair in Dordrecht. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om afscheid te nemen van vertrekkend voorzitter Sandra Sardjoepersad, om kennis te maken met de nieuwe voorzitter Jeroen Put en om genomineerden en de CJBd'er van het jaar 2013 te feliciteren

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.