Thuiszorgbedrijf Internos overgenomen

11 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Thuiszorgbedrijf Internos overgenomen

DRECHTSTEDEN - Zorgorganisatie Internos in de Drechtsteden is overgenomen door het Maatschappelijk Ondersteuningsbureau (MOB). Duizenden zieken en ouderen behouden daardoor de zorg die ze via het failliete thuiszorgbedrijf kregen. Ook kunnen 280 medewerkers aan het werk blijven, laat MOB donderdag weten.

Internos vroeg onlangs het faillissement aan. De 350 werknemers bleven wel doorwerken. De thuiszorgorganisatie heeft kantoren in Zwijndrecht, Ridderkerk en Dordrecht.

MOB is een bedrijf dat hulpbehoevenden in Rotterdam begeleidt en onder meer psychiatrische behandelingen aanbiedt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.