Aanrijding op de Thorbeckeweg

15 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Aanrijding op de Thorbeckeweg

DORDRECHT -  Rond half zeven woensdagavond 15 maart, vond er een aanrijding plaats op de Thorbeckeweg. Een oplettende voorbijgangster maakte bovenstaande foto en mailde hem naar ons door.

Zodra er meer informatie over deze aanrijding is, zullen we dat plaatsen.

Update: Van deze oplettende voorbijgangster kregen we vanochtend, woensdag 16 maart, ook nog de volgende aanvullende informatie met foto's over het ongeluk van dinsdagavond op de Thorbeckeweg. De Thorbeckeweg is een voorrangsweg, en de andere auto kwam uit de Frank van der Goesstraat, en moest het verkeer op de Thorbeckeweg voorrang verlenen. In de van rechts, uit de Frank van der Goesstraat komende auto, kwamen de inzittenden gelukkig met de schrik vrij, en ook de inzittenden van de auto op de Thorbeckeweg raakten niet gewond.

Foto's: Oplettende voorbijgangster.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.