SMAAK nieuw en exclusief relatie netwerkevenement in Dordrecht

17 maart 2016 door Hennie van der Zouw
SMAAK nieuw en exclusief relatie netwerkevenement in Dordrecht

DORDRECHT - Organisator By Lipman en BRUT Food & Wine bar hebben de handen ineen geslagen voor een nieuw relatie-netwerkevenement op 11 mei a.s. Bij SMAAK draait het om beleven, proeven en verbinden! Op de hipste locatie van Dordrecht, soulfood van het ‘witte goud’ en seizoensgebonden producten, de beste wijnen en bubbels, een informele sfeer en verbinding maken met regionale ondernemers.

SMAAK is alleen toegankelijk voor sponsoren en hun relaties. “Er zijn veel netwerkborrels waar je alleen of met een collega naartoe gaat om nieuwe business te genereren. Goed contact onderhouden met je huidige relaties is ook erg belangrijk, bij SMAAK kan het beide! Met je relaties genieten van de lekkerste hapjes en wijnen met ondernemers uit de regio”, vertelt organisator Joyce Lipman. “Wij richten ons op een klein aantal sponsoren die allen 10 tot 15 relaties meenemen, zo komen we toch tot een club van bijna 100 ondernemers en hopen we er een mooie eerste editie van te maken. De insteek is om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken en wie weet komt er nog een editie in het najaar.”

Heb jij SMAAK?

De eerste sponsoren hebben al interesse getoond en meerdere gesprekken staan al ingepland. Meer informatie over SMAAK via By Lipman, www.bylipman.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.