Vijf aanhoudingen na aantreffen vuurwapen op de Buiten Kalkhaven

17 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Vijf aanhoudingen na aantreffen vuurwapen op de Buiten Kalkhaven

DORDRECHT - Agenten van de politie in Dordrecht hebben op 15 maart op de Buiten Kalkhaven twee mannen en drie vrouwen aangehouden. Een getuige zag hen daar rondhangen, vermoedde dat ze drugs aan het dealen waren en belde de politie.

Toen de agenten rond 21.50 uur op de locatie aankwamen, zagen zij twee mannen in één auto zitten en stonden er drie vrouwen bij. De agenten spraken de inzittenden van de auto aan roken direct een zware wietlucht. Ook zagen zij drugsgerelateerde spullen liggen, waarop de agenten besloten de auto te doorzoeken. Toen ze in de auto een handvuurwapen vonden werden de vijf direct aangehouden. Verdere doorzoeking leverde nog de vondst van een mes op dat eveneens in beslag werd genomen.

Van de vijf verdachten zijn er vier in de loop van 16 maart heengezonden, tegen hen kon niets blijken. Een 21-jarige verdachte uit Dordrecht zit nog vast; zij is in verzekering gesteld en wordt verhoord.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.