Wethouder Jasper Mos opent HNK Dordrecht

24 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Wethouder Jasper Mos opent HNK Dordrecht

DORDRECHT - NSI N.V. (“NSI”) heeft gistermiddag in Dordrecht haar 11 officieel geopend. Wethouder Jasper Mos verrichte deze feestelijke handeling onder belangstelling van de aanwezige ondernemers. HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt.

Met de komst van HNK Dordrecht is HNK vertegenwoordigd in de Drechtsteden. Daniel van Dongen, CFO NSI licht toe: “Wij zijn trots dat wij ook in de ondernemende stad Dordrecht een centrale plek kunnen bieden aan ondernemers. Net als bij de andere HNK vestigingen bieden wij een prachtige werk- en netwerklocatie binnen het landelijk opererende HNK concept voor wie op zoek is naar flexibiliteit en goede voorzieningen in een inspirerende omgeving"

Jasper Mos, wethouder van onder meer economische zaken en vastgoed in Dordrecht, is enthousiast over de komst van HNK Dordrecht: “Dordrecht is naast een uitstekende plek om te wonen en recreëren, ook ideaal om te ondernemen. De economische kansen groeien hier, waardoor ondernemerschap en bedrijvigheid gestimuleerd blijven. Creatief ondernemerschap scoort hoog in Dordrecht en HNK Dordrecht sluit hier goed bij aan. Het is laagdrempelig voor ondernemers om kantoor te houden en onderling zaken te doen in deze inspirerende omgeving. Door haar opzet, sfeer en netwerk is HNK een goede aanvulling voor het kantorenaanbod in de stad HNK Dordrecht is zeer goed bereikbaar en staat op een zichtlocatie schuin tegenover NS station Dordrecht CS.

Totaal biedt deze vestiging circa 5.600 m2 waarvan reeds zo’n 22% verhuurd is. Kenmerkend binnen het HNK concept is het ‘sociale hart’; deze centrale ruimte op de begane grond is ingericht als ontmoetingsplek met ruim 50 werkplekken, verschillende zitjes, lange werktafels en de HNK Nespresso bar. Tevens bevinden zich hier de vergaderfaciliteiten en de volledig ingerichte kantoorruimtes “Managed offices”. Op de bovenste etages worden de kantoorruimtes op maat verhuurd.

HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee het beursgenoteerde NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt. Een HNK vestiging kenmerkt zich door een stijlvolle inrichting, een bruisend sociaal hart, flexplekken, Managed offices (ingerichte kantoren), kantoor op maat en vergaderfaciliteiten. HNK is de ultieme (net)werklocatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. Momenteel zijn er HNK vestigingen in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Groningen, Hoofddorp, Apeldoorn, Den Bosch en Ede. HNK Dordrecht is de 11e HNK vestiging.

NSI is een beursgenoteerde vastgoedmaatschappij en beheert een belegd vermogen van circa € 1,2 miljard. NSI belegt in Nederland in kantoren en winkels.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.