Paashaas verrast leerlingen in Park Merwestein

26 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Paashaas verrast leerlingen in Park Merwestein

DORDRECHT -  In het Dordtse Park Merwestein is donderdagochtend 24 maart een paashaas gesignaleerd. De jongste leerlingen van de Wantijschool, locatie Noordhove aan het Oranjevrijstaatplein mochten na het paasontbijt, zoals gewoonlijk in pyjama, het park in om paaseieren te zoeken. Daarbij werden ze geholpen door leerlingen van groep 8. Tussen het jonge groen vonden ze mooi gekleurde chocolade-eieren, die ze op school konden oppeuzelen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.