Druk bezochte paasactiviteiten bij Weizigt

29 maart 2016 door Eva Baars
Druk bezochte paasactiviteiten bij Weizigt

DORDRECHT -  Ondanks de voorspelde paasstorm vierden ruim 250 kinderen en hun familie maandag 28 maart Tweede Paasdag bij Weizigt. Er werd fanatiek gezocht naar eieren en daarnaast konden de kinderen knuffelen met kuikentjes, paaskunstwerken maken en zich laten schminken. De aanwezigheid van twee paashazen, die met een mand vol paaskoekjes het terrein rond gingen, maakte het feest compleet.

Zoals ieder jaar konden de kinderen op zoek naar de goed verstopte eieren in de Tuinen van Duurzaamheidscentrum Weizigt. Bij 5 eieren konden deze ingeruild worden voor een echt ei. Samen met de vrijwilligers van IVN Dordrecht werden deze in de mooiste kleuren geschilderd. In het Koetshuis konden echte paashaasoren in elkaar worden geknutseld en er werd een paasfilm vertoond. Voor de liefhebbers stond het schminkteam klaar om de kinderen om te toveren in een paashaas, prinses of Spiderman. Op het terras voor het Koetshuis stond de mobiele klimrots waar, ondanks de harde wind, flink op geklommen werd. Op de Stadsboerderij konden de bezoekers knuffelen met kuikens om helemaal in de paasstemming te komen.

De Tuinen van Duurzaamheidscentrum Weizigt, het Aquarama en de Stadsboerderij zijn elke dag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.