Demolition en A Bigger Splash deze week bij The Movies

04 april 2016 door Hennie van der Zouw
Demolition en A Bigger Splash deze week bij The Movies

DORDRECHT -  De voorjaarszon brengt lentekriebels. De komende filmpremières gaan daar in mee. Laat je meevoeren door twee intense en ongewone liefdesrelaties.

A Bigger Splash is een sexy zomerse thriller met een prachtige cast. Het celebrity-koppel Paul en Marianne geniet van hun vakantie op een Italiaans eiland. Die rust wordt verstoord als Harry – Marianne’s ex – en zijn dochter Penelope plotseling opduiken. De verhoudingen gaan gevaarlijk schuiven door een cocktail van liefde, lust en jaloezie.

Demolition gaat over je leven opnieuw beginnen. Na een auto-ongeluk belandt Davis in het ziekenhuis. Hij ontploft wanneer een snoepautomaat dienst weigert en besluit een klachtenbrief te schrijven aan de leverancier. Op de afdeling klantenservice beantwoordt Karen die brief en zo start een correspondentie. Twee mensen die elkaar opzoeken om hun leven weer invulling te geven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.