Dordtenaar gewond bij steekincident getuigen gezocht

04 april 2016 door Hennie van der Zouw
Dordtenaar gewond bij steekincident getuigen gezocht

DORDRECHT - In de nacht van vrijdag op zaterdag raakte een 58-jarige Dordtenaar gewond bij een steekincident op het Spuiplein. Een nog onbekende man stak het slachtoffer met een scherp voorwerp in zijn buik. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht en zoekt getuigen.

Toen het slachtoffer zaterdag 2 april om 01:30 uur na een cafébezoek naar huis liep sprak een onbekende man hem aan op het Spuiplein. Na een korte woordenwisseling maakte de man een stekende beweging richting het slachtoffer en rende weg richting het Achterom. De verwondde Dordtenaar werd in een ziekenhuis behandeld en kon daarna naar huis. Agenten startten een onderzoek, maar konden nog geen verdachte aanhouden.

Getuigen gezocht
De politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u het steekincident gezien of heeft u iemand zien wegrennen van het Spuiplein richting het Achterom? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de recherche in Dordrecht via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.