Nieuw: Een trendy glossy voor de Drechtsteden: 078MGZN

18 april 2016 door Hennie van der Zouw
Nieuw: Een trendy glossy voor de Drechtsteden: 078MGZN

DRECHTSTEDEN - Nieuw! Een trendy glossy voor de Drechtsteden: 078MGZN. Met de tofste hotspots, laatste modetrends en de nieuwste gadgets wordt het  nieuwe gratis magazine 078MGZN dé glossy voor de Drechtsteden.

Bedrijven, verenigingen en organisaties uit de regio krijgen meerdere keren per jaar de kans zichzelf in het commerciële magazine te presenteren. De eerste editie komt al in juni uit! 

Grote namen
Daarnaast zijn we verheugd te kunnen melden dat columnist Kees Thies en RTL Nieuws presentator Antoin Peeters vaste schrijvers van het magazine worden!

Samen met het team van schrijvers en fotografen verzorgen zij diverse rubrieken, columns en toffe fotoshoots. 078MGZN vindt het daarnaast belangrijk om iedere editie een goed doel en sportvereniging uit te lichten. De focus ligt voornamelijk op het gezin, met artikelen over mode, restaurants, kinderen, tuinieren, auto’s en sport.

Oplage van 10.000
078MGZN heeft een oplage van 10.000 tijdschriften en verschijnt dit jaar in juni, september en december. We streven ernaar om in 2017 zelfs zes keer per jaar uit te komen! Het gratis tijdschrift komt te liggen op diverse openbare afhaalpunten (restaurants, winkels, theaters in de Drechtsteden), bij adverteerders en in de wachtkamers van zorgpraktijken uit de regio.

Ondernemersborrel
Het nieuwe magazine is nog niet alles! Met een gezellige ondernemersborrel op verschillende locaties vieren we iedere nieuwe uitgave van 078MGZN. Dubbelfeest want zo krijgen ook ondernemers en bedrijven uit de regio de kans om hun netwerk uit te breiden.

Foto © Victor van Breukelen

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.