Cirkellab start Open Lab in Dordrecht

22 juni 2015
Cirkellab start Open Lab in Dordrecht

DORDRECHT / DRECHTSTEDEN - Cirkellab start vrijdag 26 juni met een maandelijks Open Lab. Bedrijven, start-ups, gemeenten, onderwijs en instellingen uit de regio Drechtsteden zijn welkom om op laagdrempelige wijze kennis te maken met Cirkellab, om ideeën uit te wisselen en gezamenlijk vorm te geven aan de circulaire kansen in deze regio.

Waar de een wellicht al jaren circulaire principes in de praktijk brengt, zijn deze voor een ander nog totaal onbekend. Iedereen is welkom met vragen hierover of om te sparren over een (business)idee. Ook mensen die op zoek zijn naar inspiratie of die vrijblijvend kennis willen maken met Cirkellab kunnen terecht in het Open Lab. Hiermee wil Cirkellab de circulaire economie, een vernieuwende economische blik waarbij alles zijn weg en waarde terugvindt in de kringloop, zo veel mogelijk aanjagen in de Drechtsteden.

Elke laatste vrijdag van de maand van 15.30 tot 17.00 uur is het Open Lab aan de Nieuwstraat 12-24 vrij toegankelijk, uitgezonderd van de maanden juli en december. Van tevoren opgeven is niet nodig. Later zal Cirkellab experts uitnodigen, ter plekke experimenteren of een mobiel Open Lab organiseren door de regio. Suggesties zijn welkom.

Deelboeken
Tijdens het Open Lab kunnen bezoekers ook uit de Cirkellab-bibliotheek boeken lenen over onder meer circulaire economie, duurzame energie en duurzaam ondernemen.

Circulaire borrel
Aansluitend aan het Open Lab volgt een borrel in het centrum van Dordrecht.

Cirkellab stimuleert, creëert en verbindt in de transitie naar een circulaire economie in de Drechtsteden door onderzoek, advies, begeleiding en uitvoering van business-cases. Meer informatie is te vinden op www.cirkellab.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.