Deze week bij The Movies Filmladder week 12 2016

16 maart 2016
Deze week bij The Movies Filmladder week 12 2016

DORDRECHT - Deze week de premiere van Brooklyn, een beeldschoon liefdesdrama in het New York van 1950. Eilis zoekt een nieuw leven weg van Ierland en vindt in de Italiaanse Tony een nieuwe liefde. Maar familie-omstandigheden roepen haar weer naar huis, waar een andere liefde op haar wacht. Moeilijke keuzes dringen zich op.

Op Do 17 maart twee Specials.

Water Tekent de Stad is een film van Evelyn Jansen over de relatie tussen Dordrecht en het water. De publiekspremiere van deze Dordtse productie om 20:30 uur.

FilmBoekenClub XL in de Bibliotheek (Groenmarkt 153) "een goed gesprek" over boekverfilmingen naar aaanleiding van de gelijktijdige vertoning van Knielen op een Bed Violen en Bewond Sleep. Aanvang 19:30 uur.

Voor de kids is nieuw Operatie Noordpool, een spannende jeugdfilm over de survival van 3 kinderen op een eiland in de Noordelijke Ijszee.

In het CineFiliaal op Wo 23/3 draait exclusief Trumbo. Het waargebeurde verhaal over één van Hollywoods grootste scenarioschrijvers die het slachtoffer wordt van de communistenjacht in het Amerika van de 50-er jaren.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.