Copenhagen Resto Bar Terras opent binnenkort zijn deuren

21 april 2016 door Hennie van der Zouw
Copenhagen Resto Bar Terras opent binnenkort zijn deuren

DORDRECHT - Op 5 mei opent Copenhagen Resto Bar Terras aan de Stationsweg 4 zijn deuren voor de gasten, voor vele Dordtenaren beter bekend als het Tomadohuis. Eigenaar is de jonge Jamie Sturrus (28 jaar).

Op 5 mei (Hemelvaartsdag en Bevrijdingsdag) moet het nieuwe restaurant open gaan. Bijzonder is dat in hetzelfde gebouw een paar maanden geleden restaurant Post is geopend.

Op de website van het nieuwe restaurant kunt u zich al verlustigen in lekkere spijzen en drankjes en meer achtergrondinformatie.

Er komt ook een buitenterras van liefst 130 zitplaatsen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.