Beraad in Stadhuis rond vier zonen van Dordrecht Otto Dicke, Kees Buddingh', Aart Alblas en Kors Monster

29 april 2016
Beraad in Stadhuis rond vier zonen van Dordrecht Otto Dicke, Kees Buddingh', Aart Alblas en Kors Monster

DORDRECHT -   Otto Dicke, Kees Buddingh’, Aart Alblas en Kors Monster. Dordrecht heeft vier zonen uit 1918. In de Dordtse geschiedenis belooft 2018 in meerdere opzichten een bijzonder jaar te worden.

Het is dan precies honderd jaar geleden dat beroemde Dordtenaren Otto Dicke, Kees Buddingh’, Aart Alblas en Kors Monster geboren zijn. Een heugelijke feit om hen terug te brengen in het Dordts collectief geheugen.

Voor het verkennen van samenwerking en een eerste afstemming van activiteiten rondom deze herdenking in 2018, organiseren Hans Berrevoets, journalist, en Bart van Aanholt van de Bibliotheek AanZet het eerste beraad over de vier zonen van Dordrecht.

Piet Sleeking, geboren Dordtenaar en wethouder van cultuur en meer, heet iedereen daarvoor van harte welkom op woensdag 11 mei, 20.00 uur in de Raadszaal van het Dordtse Stadhuis, Stadhuisplein 1. Alle organisaties met een muzikale, literaire, beeldende kunst of een geschiedenis achtergrond worden van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.
Inloop is mogelijk vanaf 19.30 uur. Aanmelden is niet noodzakelijk.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.