Initiatief Schouwburg Kunstmin en Stichting Leergeld

03 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Initiatief Schouwburg Kunstmin en Stichting Leergeld

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT -  Een geweldig vakantiecadeau aan families die minder geld te besteden hebben Kunstmin en Stichting Leergeld bieden met initiatief onvergetelijke belevenis aan kinderen en hun ouders

Kunstmin heeft het initiatief genomen om in samenwerking met Stichting Leergeld gezinnen met minimale financiële middelen in de Drechtsteden een geweldig vakantiecadeau aan te bieden. Deze gezinnen worden deze meivakantie in de gelegenheid gesteld een voorstelling te bezoeken in Schouwburg Kunstmin en het Energiehuis. Kunstmin programmeert drie voorstellingen voor verschillende leeftijdsgroepen. Deze maandag hebben kinderen in de leeftijdscategorie 6 tot 12 jaar genoten van Yakanuko, een futuristische voorstelling vol dans en theater. Voor de allerjongsten komt Sesamstraat in een besloten voorstelling naar Schouwburg Kunstmin op 3 mei. De dansers van 155 hebben jongeren vanaf 12 jaar onlangs al een onvergetelijke avond bezorgd, op 23 april.

Directeur Jasper Damsteegt (Schouwburg Kunstmin I Energiehuis) en coördinator Bob van de Burgt (Stichting Leergeld) laten weten dat dit initiatief financieel mogelijk is gemaakt door Businessclub Kunstmin, met steun van de Lionsclub Zwijndrecht en in samenwerking met Stichting Leergeld.

Stichting Leergeld heeft als doel gezinnen met minimale financiële middelen te laten participeren in de samenleving op het gebied van onderwijs, sport, cultuurbeoefening en welzijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.