Genomineerden Innovatie Award bekend

10 mei 2016 door Hennie van der Zouw

DRECHTSTEDEN - De genomineerden voor de Innovatie Award 2016 zijn bekend. De vijf genomineerden zijn: BFT Transport (Zwijndrecht), Deli-Jack (Hendrik Ido Ambacht), Eagle Energy (Alblasserdam), Saricon (Sliedrecht) en Van den Herik (Sliedrecht). De organisatie ontving zeventien innovaties.

De uitreiking van de Innovatie Award 2016 vindt plaats op woensdag 1 juni a.s. tijdens een feestelijk event in het Postillion Hotel Dordrecht. Naast de uitreiking van de Innovatie Award zijn er in samenwerking met het Da Vinci College en Ames ook prijzen voor MBO-studenten en worden er namens NexTech enkele scholarships uitgereikt.

De Innovatie Award is een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd. Uitgangspunt is dat de innovatie een product, dienst of samenwerkingsverband kan zijn. Zowel technologisch als niet-technologisch van aard.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.