Overlast aan de Weegschaal

11 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Overlast aan de Weegschaal

DORDRECHT - Van een verontruste bewoner van de Weegschaal kregen we deze foto doorgemaild. Op de foto is duidelijk te zien dat er veel parkeeroverlast in dit straatje is.

Volgens de bewoner, wordt het erf vaak gebruikt als doorgangsroute voor boodschappen en naar het park, maar door de geparkeerde auto's op de stoepen is dit voor voetgangers slecht te doen. Auto's staan soms zelfs op de invalidenoprit.

De auto's staan zelfs geparkeerd bij het 'verboden te parkeren' bord. Als de politie parkeerbonnen uit wil schrijven, dan kunnen ze hier wel een extra bonnenboekje meenemen.........

Dit bord (links) geldt alleen aan de kant van de weg waar het bord geplaatst is. Je mag bij dit bord wel even stilstaan om passagiers in en uit te laten, maar niet parkeren. Ook mag je hier even goederen laden en lossen. Maar parkeren is dus bij dit bord echt verboden.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.