Winnaar Zilveren Camera Lenny Oosterwijk schiet portretten voor Kunstmin

13 mei 2016 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Lenny Oosterwijk is inmiddels geen onbekende meer in Schouwburg Kunstmin. Eerder legde hij voor de heropening van Kunstmin grootheden als Anne Wil Blankers, Karin Bloemen, Joke Bruijs, Jochem Myjer, Frans Bauer en Claudia de Breij vast op de gevoelige plaat.

Ter ere van het programma voor het nieuwe theater- en concertseizoen werden er wederom een aantal topartiesten geportretteerd. In de seizoensbrochure zijn paginagrote portretten te vinden van artiesten die dit seizoen in Schouwburg Kunstmin en het Energiehuis te zien zijn.

O’G3NE staat op donderdag 13 oktober met de première van hun Three Times a Lady in de Grote Zaal van Schouwburg Kunstmin.
De Dordtse Astrid van Eck staat samen met onder andere Susan Visser en Anneke Blok.

Op zaterdag 3 december staat Jörgen Raymann met zijn nieuwe cabaretvoorstelling Zo Kan Het Ook in Schouwburg Kunstmin.
Vriend van Kunstmin John Buijsman staat zowel tien keer in de Kunstmin Kerstproductie, De Rattenvanger van Hamelen als in Hula Blues op 3 november.
Het Rotterdamse dansgezelschap Conny Janssen Danst staat op 3 maart 2017 op het toneel van de Grote Zaal.
Loes Luca is op donderdag 23 maart samen met NUHR en anderen te zien in de voorstelling Pilp Fuction, wederom in de Grote Zaal van Schouwburg Kunstmin.

Alle foto’s zijn genomen op herkenbare plekken in Schouwburg Kunstmin en het Energiehuis. Deze week worden deze portretten gehighlight op de social media kanalen van Schouwburg Kunstmin. Leer Lenny Oosterwijk en zijn portretten kennen.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.kunstmin.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.