College maakt tussenbalans op

13 mei 2016 door Hennie van der Zouw
College maakt tussenbalans op

DORDRECHT - Hoe staat Dordrecht er voor, twee jaar na het aantreden van het huidige college van burgemeester en wethouders? Het college heeft daartoe de Tussenbalans 2016 opgemaakt, in de vorm van een digitaal magazine.

Dit magazine is te bekijken op www.magazinedordrecht.nl. In de Tussenbalans ligt het accent op de vijf speerpunten waar Dordrecht aan werkt: Leefbaarheid en veiligheid, Arbeidsmarkt, Duurzaamheid, Levendige binnenstad en zorgzame stad. Naast cijfers en feiten over deze speerpunten komen er ook partners in de stad aan het woord, zoals politieman Bram Schouten, horeca-ondernemer Pieter Honing en Leontine Bibo, initiatiefneemster van buurtgezinnen.nl.

Daarnaast is er in de Tussenbalans aandacht voor de veranderende rol van de overheid en voor de positie van Dordrecht binnen de Drechtsteden en in grotere verbanden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.