Politie zoekt getuigen van woninginbraak aan de Vriesestraat

13 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Politie zoekt getuigen van woninginbraak aan de Vriesestraat

DORDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van een woninginbraak die gepleegd moet zijn tussen zaterdag 30 april, 09.45 uur en zaterdag 7 mei, 10.00 uur. De woning waar werd ingebroken ligt aan de Vriesestraat in Dordrecht.

De inbreker(s) is/zijn de woning binnengekomen via de achterzijde aan de Korte Breeplaats. Daar heeft men vermoedelijk door gebruikmaking van een ladder, het terras bereikt en is men zodoende binnengekomen. De woning werd overhoop gehaald en er is voor een groot bedrag aan spullen gestolen.

Mogelijk heeft iemand in de periode dat de inbraak gepleegd is, iets gezien of gehoord. Of misschien heeft iemand informatie die de politie kan helpen dit misdrijf op te lossen? Neemt u dan contact op met de politie Eenheid Rotterdam via telefoonnummer 0900-8844 of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.