Stichting Jong Pianotalent Drechtsteden is weer op zoek naar jonge talentvolle pianisten

19 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Stichting Jong Pianotalent Drechtsteden is weer op zoek naar jonge talentvolle pianisten

DRECHTSTEDEN - Jong pianotalent gezocht. Op zaterdag 10 september wordt voor de zesde keer het Beverwijcksplein Pianoconcert gehouden. Het concert vindt plaats tijdens de Open Monumentendagen in Dordrecht van 14.00 uur tot 17.00 uur.

De Stichting Jong Pianotalent Drechtsteden is weer op zoek naar jonge talentvolle pianisten van gevorderd niveau die hun pianomuziek ten gehore willen brengen in de open lucht. Ook pianobegeleiders zijn van harte welkom met degene die ze willen begeleiden. Dat kunnen vocalisten of instrumentalisten zijn.

Er is een vleugel en podium aanwezig omgeven in de prachtige omgeving van het Beverwijcksplein.

Aanmelden kan tot 30 juni via de Facebookpagina: Beverwijcksplein Pianoconcert, of via Jeannette van Wijngaarden tel. 06-14570497 of Jolande Staat tel. 06-18530596.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.