FrisFacilitair - Branchewinnaar 'Best Presterende werkgever'

25 mei 2016 door Hennie van der Zouw
FrisFacilitair - Branchewinnaar 'Best Presterende werkgever'

DORDRECHT - Elk jaar volgt het Nationale Business Succes Award Instituut de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches. Waar relevant nomineert men deze bedrijven voor de Nationale Business Succes Award. FrisFacilitair is dit jaar door het instituut verkozen als branchewinnaar “Best Presterende Werkgever” in de schoonmaak- en onderhoudsbranche.

Dit betekent dat FrisFacilitair dit jaar kans maakt om de Succes Award 2016 te winnen. De winnaar van deze prestigieuze prijs wordt eind dit jaar tijdens een feestelijke gala-avond bekend gemaakt.

De opnamen van deze avond worden op televisie uitgezonden. Meer informatie hierover is te vinden op: www.dearbeidsmarkt.tv.

FrisFacilitair is gevestigd in Dordrecht en is werkzaam in de regio Drechtsteden en omgeving. Het bedrijf biedt mensen een dagelijkse structuur en een duurzame werkplek in een reguliere werkomgeving.

Een gewoon bedrijf met een sociaal hart, waarbij passend werk voor een brede doelgroep wordt gezocht en gevonden in de schoonmaak-, schilder- en of wasserijbranche. FrisFacilitair heeft een trouwe klantenkring die de medewerkers in de regio de kans bieden om veelal overdag op de werkvloer zichtbaar hun werk te kunnen doen.

Het is een facilitair bedrijf dat een hoge standaard voor wat betreft de kwaliteit van dienstverlening nastreeft. Medewerkers wordt de kans geboden om zich te blijven ontwikkelen. Dit draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers binnen het bedrijf. Er is daarbij vervangend werk beschikbaar voor medewerkers die tijdelijk minder ingezet kunnen worden in eigen werk. FrisFacilitair is een speciaal bedrijf met mooie mensen.

Vanaf 1 maart 2016 is FrisFacilitair een PSO-gecertificeerd bedrijf. Het keurmerk Prestatieladder Socialer

Ondernemen (PSO) maakt zichtbaar dat het bedrijf niet alleen in haar werk mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie ondersteunt, maar hen ook in de eigen bedrijfsvoering een plek biedt. Zo werkt FrisFacilitair met de Sociale Dienst Drechtsteden en het UWV samen bij de indienstname van nieuwe werknemers. De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het keurmerk voor organisaties die werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De PSO is een (h)erkenning voor organisaties die socialer dan gemiddeld ondernemen. Meedoen biedt voordelen voor iedereen. Meer organisaties creëren kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt én de sociale identiteit van de deelnemende organisatie wordt zichtbaar voor medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers en klanten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.