Schilderijen Pieter Hardenbol 'Haan' op 4 locaties in Dordrecht

27 mei 2016 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Schilderijen van de Dordtse kunstschilder Pieter Hardenbol ‘Haan’ (1926-2015) zijn nu te zien in de EtalagE aan de Nieuwstraat 105 en op drie andere locaties in Dordrecht.

Pieter Hardenbol ‘Haan’ woonde en werkte zijn hele leven in Dordrecht. In zijn atelier in Pictura tekende en schilderde hij 45 jaar lang ̶ tot zijn overlijden vorig jaar op 90-jarige leeftijd ̶ in uiteenlopende stijlen en kleuren. Zijn favoriete thema’s: paarden, naaktfiguren en ook non-figuratieve voorstellingen.

Andere ontdekplekken zijn: bioscoop The Movies aan de Nieuwstraat, 2de EtalagE aan de Steegoversloot 27, Teekengenootschap Pictura aan de Voorstraat 190-192. De locaties zijn ook geopend tijdens Kunstrondje op 5 juni.

www.designetalage.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.