Vuurwapen gevonden op parkeerplaats bij de Thorbeckeweg

30 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Vuurwapen gevonden op parkeerplaats bij de Thorbeckeweg

DORDRECHT - Donderdag rond 17.40 uur werd een agent op de Thorbeckeweg in Dordrecht aangesproken door een automobilist die in het parkeervak naast hem een vuurwapen zag liggen. Het wapen is veiliggesteld en onderzocht door de politie. Het bleek te gaan om een echt vuurwapen. Het wapen wordt verder onderzocht.

Met een stevige integrale aanpak werkt de politie dagelijks aan een veiligere samenleving. Controles op bedrijventerreinen, direct doorpakken na een tip over vuurwapenbezit en het aanpakken van drugscriminaliteit zijn hier onderdeel van.

We zijn daarin ook afhankelijk van informatie van het publiek. Heeft u informatie over een vuurwapen, meld het dan via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of online via www.politie.nl/tipformulier.

Treft u ergens een vuurwapen aan, neem dan direct contact op met de politie via 112, ook als u niet 100% zeker weet of het om een echt of imitatiewapen gaat.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.