Aanvraag Mantelzorgcompliment kan tot en met 5 juni

01 juni 2016 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Tot en met 15 juni kunnen Dordtenaren een mantelzorgcompliment aanvragen voor mantelzorgers. Dordrecht biedt het mantelzorgcompliment aan in de vorm van een pakket. Dit pakket bestaat uit cheques voor huishoudelijke ondersteuning, cadeaubonnen en korting op uitrijkaarten met een totale waarde van circa 200,00 euro.

De mantelzorgverklaring staat op www.meeplus.nl en www.dordrecht.nl. Hier kunnen mensen vinden hoe het in zijn werk gaat en waar een mantelzorger aan moet voldoen. Als de mantelzorger aan de voorwaarden voldoet, dan ontvangt de mantelzorger het mantelzorgcompliment voor eind juni.

Meer informatie
Voor meer informatie kunnen mensen contact opnemen met MEE Drechtsteden. Dat kan via telefoonnummer 078-750 89 00 (servicebureau MEE Drechtsteden).

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.