Aandeelhouders Oasen keuren jaarverslag 2015 goed

01 juni 2016 door Hennie van der Zouw
Aandeelhouders Oasen keuren jaarverslag 2015 goed

DRECHTSTEDEN - De aandeelhouders van drinkwaterbedrijf Oasen keurden op dinsdag 31 mei het jaarverslag over 2015 goed. Na aftrek van alle kosten bleef er een positief resultaat over van 3,9 miljoen euro. De aandeelhouders besloten om dit resultaat te investeren in de drinkwatervoorziening.

In 2015 verbruikten de klanten van Oasen 45,7 miljard liter drinkwater. In de hete zomer van 2015 beleefde Oasen haar recorddag. Nooit eerder verbruikten klanten meer dan 164 miljoen liter drinkwater op één dag. Oasen bleek de grote vraag aan te kunnen, zonder dat er verstoringen optraden.

Overal konden mensen hun zwembadjes met water vullen en verfrissend douchen. Het was een mooie beloning voor de jarenlange investering van Oasen in het verbeteren van de productieprocessen en infrastructuur.

Investeren in de drinkwatervoorziening
Oasen heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Zo gaf het bedrijf in 2015 ruim 30 miljoen euro uit aan het verbeteren van de drinkwatervoorziening. Ook de komende jaren gaat Oasen door met het vervangen van oude waterleidingen en het grootschalig vernieuwen van zuiveringsstations. Hierdoor wordt de kwaliteit van het zachte drinkwater van Oasen steeds beter.

Het volledige jaarverslag is terug te vinden op www.oasen.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.