Crowdfunding Actie voor SC Emma voor een invalidenlift

23 november 2015
Crowdfunding Actie voor SC Emma voor een invalidenlift

DORDRECHT - De voetbalclub SC Emma gaat een crowdfunding actie starten om een tweedehands lift aan te kunnen schaffen, waardoor het voor invaliden en ouderen mogelijk wordt om naar de kantine en op balkon van clubgebouw te komen, die op de 1e verdieping van het clubgebouw is. Elke donatie is welkom zowel met als zonder een tegenprestatie van onze club. Help mee om het mogelijk te maken zodat ook deze mensen boven kunnen komen voor een lekkere kop koffie of borrel en een gezellig gesprek. Wij hebben hiervoor een aparte pagina aangemaakt op de Emma site:

http://www.dordrechtvanstart.nl/help-starten/tweedehands-lift-voor-voor-sportclub-emma

Deze is te zien op de Emmasite bij menuknop  Info/Crowdfunding actie Invalidenlift voor SC Emma.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.