Dordrecht presenteert zich op de Provada

03 juni 2016 door Hennie van der Zouw
Dordrecht presenteert zich op de Provada

DORDRECHT - Van dinsdag 7 tot en met donderdag 9 juni staat de gemeente Dordrecht met een stand op de jaarlijkse vastgoedbeurs Provada in de Amsterdamse RAI.  Dordrecht presenteert zich dit jaar voor het eerst aan professionele vastgoedpartijen van buiten de stad met aansprekende projecten zoals Westelijke Dordtse Oever en Stadswerven. Met deze voorbeeldprojecten wil de gemeente laten zien dat Dordrecht een aantrekkelijke stad is voor vastgoedpartijen. Het doel is meer bedrijvigheid en investeerders met een langetermijnvisie aan te trekken.

De gemeente Dordrecht laat op de Provada zien dat de stad veel kansen biedt voor ontwikkeling, waarbij de gemeente ook structureel investeert in de kwaliteit van de openbare ruimte. Dordrecht presenteert zich als aantrekkelijke locatie om in te investeren, te wonen, te werken en te verblijven. Er is volop ruimte voor (her)ontwikkeling door investeerders met een langetermijnvisie. De gemeente is op zoek naar investeerders die zich voor een langere periode aan Dordrecht willen verbinden.

Dordrecht op de kaart
Tijdens de vastgoedbeurs zijn afspraken ingepland met potentiële investeerders uit Dordrecht maar vooral ook met vastgoedpartijen van buiten. Niet alleen om kennis te maken, maar ook om Dordrecht op de kaart te zetten en eventuele ontwikkelmogelijkheden te bespreken. De Provada is een uitgelezen kans voor de gemeente Dordrecht om bestaande relaties te ontvangen en nieuwe relaties te ontmoeten.

Themabijeenkomsten met verdieping
Naast de ontmoetingen met vastgoedpartijen organiseert Dordrecht iedere dag een interactieve bijeenkomst die passend is bij het dagthema van de Provada. Er zijn in totaal drie themabijeenkomsten: adaptief bouwen in buitendijks gebied (Stadswerven), binnenstedelijke gebiedsontwikkeling (Spuiboulevard) en ontwikkeling duurzame logistiek (Westelijke Dordtse Oever).

Investeren in Dordrecht
Er is een speciale website ontwikkeld waar vastgoedpartijen en investeerders zich kunnen oriënteren op het aanbod aan ontwikkelingen en de kansen die Dordrecht biedt: www.investerenindordrecht.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.