Dordtenaar levensgevaarlijk gewond na mishandeling

06 juni 2016 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Een 45-jarige Dordtenaar raakte zaterdag 4 juni rond 18.50 uur levensgevaarlijk gewond nabij het treinstation Dordrecht centraal na een mishandeling door een 27-jarige man.

De politie staat nog aan het begin van het onderzoek, maar begreep van getuigen dat de twee mannen ruzie hadden. De 27-jarige man sloeg de 45-jarige op een gegeven moment met een voorwerp tegen het hoofd, mogelijk een fietsketting.
De 27-jarige man zonder officieel woonadres in Nederland werd in de omgeving aangehouden en is overgebracht naar een politiebureau.

Heeft u informatie?
Het was druk in de omgeving door een festival in het Weizigtpark. De ruzie speelde zich af tussen de ingang van het festival en het station Dordrecht Centraal. Iedereen die getuige was en/of beeldmateriaal heeft van de ruzie wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of het online meldformulier of anoniem met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Bij Meld Misdaaad Anoniem kunt u ook anoniem online melden. Kijk hiervoor op de website van Meld Misdaad Anoniem.

  

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.