Koninklijke Onderscheiding voor de heer Spaans

13 juni 2016 door Hennie van der Zouw
Koninklijke Onderscheiding voor de heer Spaans

DORDRECHT - Op zondag 12 juni heeft de heer G. Spaans een Koninklijke Onderscheiding ontvangen uit handen van burgemeester drs. A.A.M. Brok. De uitreiking vond plaats tijdens de eredienst van de Baptistengemeente aan de Vrieseweg 64 te Dordrecht. Hij werd benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. De heer Spaans is koninklijk onderscheiden vanwege zijn jarenlang inzet voor de Stichting Hulp Oost-Europa Dordrecht.

Hij is dit jaar 25 jaar vrijwilliger inzameling hulpgoederen voor en transport naar Oost-Europa. In 1991 als initiatief gestart vanuit de Baptistengemeente Dordrecht en vanaf 1994 ondergebracht in de Stichting Hulp Oost-Europa Dordrecht. Sinds 1978 is hij gedecoreerd bestuurslid van de Stichting Hand in Strijen, een interkerkelijke zendingsorganisatie en in de periode 1988-2005 was hij lid van diverse werkgroepen van de Stichting Dordtse Evangelisatie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.