Talkshow Dordtse Koppen terug bij RTV Dordrecht

14 april 2016
Talkshow Dordtse Koppen terug bij RTV Dordrecht

DORDRECHT - Vanaf aanstaande dinsdag 19 april is de talkshow Dordtse Koppen weer te zien bij RTV Dordrecht. In ieder geval tot het einde van het jaar zendt de omroep het programma wekelijks uit.

Dordtse Koppen werkt met verschillende presentatoren. In de eerste uitzending is dat Rob Veenstra. Hij spreekt Roely Bartelts en Dominique van Dijk over oplossingen voor de leegstand in de binnenstad en jongerenwerker Shannon en twittercop Dirk-Jan Grootenboer over het fenomeen sexting. Muzikale medewerking wordt verzorgd door singer/songwriter Rob van Rij.

Dordtse Koppen wordt iedere dinsdag uitgezonden om 18:00 uur en daarna ieder uur en in het weekend herhaald. Het programma wordt gemaakt in Bonfire, het jongerencentrum in de Bonifatiuskerk, aan de Wijnstraat 117. Publiek is van harte welkom om de opnamen bij te wonen. De eerstvolgende keer is donderdagavond 21 april om 18:30 en 20:00 uur.

De promo van Dordtse Koppen is hieronder te bekijken:

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.