Vuurwapen gevonden in Dordtse woning

15 juni 2016 door Hennie van der Zouw
Vuurwapen gevonden in Dordtse woning

DORDRECHT - Na een onenigheid in een woning aan de Dorus Rijkersstraat heeft de politie maandagavond 13 juni een vuurwapen gevonden. Een 48-jarige Dordtenaar is aangehouden.

De 48-jarige man had ruzie met de bewoonster en haar dochter en vernielde verschillende meubels. Ook bedreigde hij hen met de dood, waarop de vrouw de politie belde. Agenten hoorden beide partijen aan en namen een kijkje in de woning waar zij een vuurwapen aantroffen. De Dordtenaar is daarop ingesloten voor verhoor.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.