Jouw vakantie vier je bij Weizigt

16 juni 2016 door Eva Baars
Jouw vakantie vier je bij Weizigt

DORDRECHT -  Het is alweer bijna zover: zomervakantie! Ook deze zomer heeft Duurzaamheidscentrum Weizigt weer de allerleukste vakantieactiviteiten op de planning staan. Jouw zomervakantie vier je dus bij Weizigt!

Jij gaat je deze zomer zeker weten niet vervelen want Weizigt heeft weer allerlei leuks op de planning staan. Leer hoe je van spulletjes die je anders weg zou gooien een echt muziekinstrument, ballonwagentje, windmolen of zelfs een raket kan maken. Boetseer een dierenkop van klei of maak met krijt een portret van je lievelingsdier. Maak je eigen waterfilmpje, ontwerp een Waterspaarders-etiket of ga op pad met de natuurgidsen van IVN Dordrecht. Ook kun je weer deelnemen aan de workshop Junior Dierverzorging of van speksteen een eigen sieraad maken. Daarnaast organiseert Weizigt ook voor BSO's twee leuke activiteiten: een watertuintje knutselen of creatief aan de slag met stichting SCRAP. Kortom, er zit voor iedereen iets bij. Jij komt toch ook?

Aanmelden
Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de vakantieactiviteiten bij Weizigt. Wees er snel bij want voor sommige activiteiten zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Op www.weizigt.nl vind je alle informatie over de vakantieactiviteiten en het inschrijfformulier. Vul het formulier in, stuur het naar weizigt@dordrecht.nl en kom deze zomer naar Weizigt! De vakantieactiviteiten bij Weizigt worden mede mogelijk gemaakt door de waterpartners van het programma Watereducatie Drechtsteden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.