Wessel Dekker, Roelie 't Jong en Aiji Kley exposeren in Albert Schweitzer Ziekenhuizen

16 juni 2016 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT - De sportzomer van 2016 is veelbelovend, met het EK voetbal, Wimbledon, de Olympische Zomerspelen en de Tour de France. Tachtig dagen lang legendarische sportmomenten op komst. Kippenvel gegarandeerd.

In het Albert Schweitzer Ziekenhuis, locaties Dordwijk en Zwijndrecht, is van woensdag 15 juni tot en met woensdag 14 september 2016 een expositie ingericht met sportfoto’s van drie fotografen; Wessel Dekker, Roelie ’t Jong en Aiji Kley.  Het Albert Schweitzer Ziekenhuis wil hiermee sport onder de aandacht brengen van haar bezoekers.

Op de foto’s zijn allerlei sporten te zien en de  foto’s geven allerlei aspecten van het sporten weer, zoals fysieke kracht, teamspirit, maar ook passie en beleving. Bijna alle sporten zijn vastgelegd, zoals BMX, handbal, hockey, voetbal, schermen, tennis, mountainbiken, maar ook waterpolo, wielrennen, turnen en korfbal. Meer dan 40 sportfoto’s zijn er te bekijken in de centrale hallen van beide locaties. Een kijkje nemen bij deze sportfotografie expositie is zeker de moeite waard!

Praktische informatie

Tijd: tijdens openingstijden op maandag t/m zondag

Locaties: Het Albert Schweitzer Ziekenhuis/Locatie Dordwijk en het Albert Schweitzer Ziekenhuis/Locatie Zwijndrecht

Entree: gratis

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.