Onthulling monumentenbordje over Miep Diekmann

16 juni 2016 door Hennie van der Zouw
Onthulling monumentenbordje over Miep Diekmann

DORDRECHT - Op donderdag 30 juni onthult wethouder Piet Sleeking een monumentenbordje aan de gevel van Singel 226.

Op het bordje staat: Jeugdboekenschrijfster Miep Diekmann schreef hier  “Marijn bij de lorredraaiers”. Zij woonde in dit huis van 1963 tot 1969.

De onthulling vindt plaats om 15.45 uur.

"Miep Diekmann zal zelf bij de onthulling aanwezig zijn.
Na afloop is er een ontvangst in het huis aan de Singel 226, waar u Miep Diekmann persoonlijk kunt ontmoeten. Iedereen die de boeken van Miep Diekmann vroeger heeft gelezen en iedereen met belangstelling voor de literaire geschiedenis van Dordrecht is van harte welkom."Aldus Attie de Jong,
huidige bewoner van Singel 226 in Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.