Ontmoetingsochtend voor vrijwilligers met thema sfeer op je werkplek

17 juni 2016
Ontmoetingsochtend voor vrijwilligers met thema sfeer op je werkplek

DORDRECHT -  Op vrijdag 24 juni 2016 organiseert Vrijwilligershuis Drechtsteden weer een ‘Ontmoetingsochtend voor Vrijwilligers’ in het pand op de Spuiweg 93 te Dordrecht. Op deze ochtenden is iedereen die zich op wat voor manier dan ook vrijwillig inzet in de Drechtsteden van 9.30 uur tot 11.30 uur welkom voor een kopje koffie of thee, een praatje of een serieus gesprek. Het thema is deze ochtend: de werksfeer op je vrijwilligersplek

We willen het allemaal naar ons zin hebben op ons werk. En het gevoel hebben dat we nuttig bezig zijn. Maar wat als het tegenvalt? Het werk is minder leuk of afwisselend dan je dacht. Iedereen is druk, ongezellig, geen tijd voor een praatje. Hoe zorg je dan voor een goede werksfeer op je vrijwilligersplek? Samen met de gastvrouw en een medewerkster van het Vrijwilligershuis kunnen de vrijwilligers dit thema bespreken.

De ontmoetingsochtend wordt aan het einde van iedere maand georganiseerd. Het eerste uur is bestemd om elkaar informeel te ontmoeten en vanaf 10.30 uur wordt een thema besproken. Deze ochtenden vinden plaats bij het Vrijwilligershuis Drechtsteden, Spuiweg 93 te Dordrecht. Voor meer informatie kan men terecht op de website: www.vrijwilligershuisdrechtsteden.nl of bellen via tel. 078 2000223.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.