Paul Haarhuis speelt met Dordtse tennistoppers bij TC Dubbeldam

20 juni 2016 door Hennie van der Zouw
Paul Haarhuis speelt met Dordtse tennistoppers bij TC Dubbeldam

DORDRECHT -  TC Dubbeldam viert het 50ste jubileum met sportieve en feestelijke activiteiten. Zaterdagmiddag 18 juni stond er een demonstratiewedstrijd met Paul Haarhuis op het programma. Paul heeft in het dubbelspel jarenlang de wereldranglijsten aangevoerd. Hij speelde samen met Erik Baan tegen Pim de Bont en Bart Gerritsma.

De regionale eindstrijd ging op zondag in de hoogste categorie 4 heren tussen Ron Stieding met Jacco van der Werf tegen Lex van der Gaag en Rick van Hoorn.

Het Sani-Dump TCD Open Toernooi stond dit jaar in het teken van GOLD vanwege het gouden jubileum van de club. Regionale tennissers kwamen volop in actie. 160 koppels streden om de eer. In de heren dubbel 4 speelde Rick van Hoorn (CC) en Lex van der Gaag (Dash) tegen Ron Stieding (CC) en Jacco van der Werf (CC). De overwinning ging naar de heren Van Hoorn en Van der Gaag met een uitslag van 7-5, 2-6 en 6-4. In de gemengd dubbel 4 ging de overwinning via poule wedstrijden naar Charda Verhagen en Raymond Dekker (beide TCD).

De sfeerfoto’s zijn gemaakt door Esther van de Sandt & Angelique Simon.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.